SODELUJEMO Z

DRUGI O NAS

PONOSNI SMO NA USPEHE SVOJIH STRANK 

Z Juretom in izdelavo spletne strani smo bili zelo zadovoljni. Vedno je bil na voljo in narediti še več oz. v krajšem roku. Je zanesljiv in ponudi dobro storitev. Zelo priporočamo!

Nejka Grabnar

Beep Institute d.o.o.

Podjetje Kolomedia nam je pri projektu prenove spletne strani nudila kreativno razmišljanje pri kreiranju same zasnove spletne strani ter strokovno podporo pri izvedbi. Kepca za on-time, on-budget projekt! 🤜🏻🤛🏻Priporočam!⭐️

Tina Zfred

Stratos akademija d.o.o.

The Base Label stran je dizajnersko zelo dovršena, narejena pa je bila v časovnem roku, ki je bil dogovorjen na začetku, Jure pa je bil zelo odziven, ne glede na to, ali sem ga potrebovala zgodaj zjutraj ali pa pozno zvečer. Bonus točke dodajam še vsem predlogom, s strani Kolomedije, ki so poskrbeli, da stran brezhibno deluje in je uporabniku prijazna.

Alja Perne

Thebaselabel

Strokoven, celovit in oseben pristop so dodane vrednosti zaradi katerih radi sodelujemo s Kolomedio.  Mala rastoča podjetja, ki šele začenjamo z digitalnim marketingom, potrebujemo znanje, nasvete, usmeritve in predloge in  tega Juretu ne manjka

Mateja Mirtič

Idshop d.o.o.

Za sodelovanje z Juretom in Kolomedio pri postavitvi nove spletne strani smo se odločili zaradi njegove hitre odzivnosti in razumevanja tega, kaj hočemo. Seveda je prepričljiv s svojim znanjem in bogatimi izkušnjami, tisto, česar si pri njem res vesel pa je pripravljenost na raziskovanje in iskanje novih rešitev – ter dobra volja pri tem🙂. Če si želite pregledno in hitro izdelavo spletne strani, vam ga vsekakor priporočamo!

Romana Čemažar

Proalp d.o.o.

Spletno stran, trgovino bomo razvili na najbolj razžirjenih odprtokodnih sistemih

IZPOSTAVLJENI PROJEKTI