Ameriška blagovna znamka Merrell je bila ustanovljena leta 1981 v Vermontu. Je vodilna blagovna znamka tehničnih pohodnih čevljev in večnamenske športne obutve na svetu. Znamka se prodaja v 190 državah sveta in je znana po zmogljivosti in funkcionalnosti.

Njihova vizija je ustvariti odlično obutev za vsakogar in ga pripraviti na gibanje v naravi. Stremijo k kvalitetnim čevljem, ki se udobno prilegajo stopalu in omogočijo optimalni občutek pri hoji.

Naslovna stran

Pri Merrellu so potrebovali enostavno spletno stran, ki bo opravljala enostavno nalogo informiranja kupca in čim bolje prikazala produkt. Navdih smo iskali v katalogih in podobnih spletnih trgovinah. Nastala je produktna stran, ki uporabnika vodi do želenega tipa izdelka preko vizualnih orodji.

Interaktivna produktna stran

Za ureditev in prikaza izdelkov na interaktivni produktni strani smo se na mesto teksta usmerili predvsem na slikovni prikaz. S tem smo izpostavili sam izdelek in prepustili obiskovalcu, da sam napravi korak k spoznavanju posameznega izdelka.
Ker to ni spletna trgovina, smo na mesto možnosti nakupa umestili dva gumba, ki omogočita neposredno komunikacijo s samim podjetjem in ogled prodajnih mest.

Prilagojenost za mobilne naprave

  • oblikovanje dizajna za mobilne naprave
  • optimiziranje in testiranje spletne strani na mobilne naprave
  • prilagajanje vseh interaktivnih elementov na mobilne naprave
  • optimiziranje protokolov za hitro delovanje na mobilnih napravah
  • enostavna uporaba spletne strani na mobilnih napravah

Pred prenovo / po prenovi

d

Zahvala Juretu in ekipi Kolomedia, ki so zaslužni, da nas lahko spremljate v prenovljeni in ažurni podobi. Za sodelovanje s Kolomedia smo se odločili zaradi hitre odzivnosti, velikega digitalnega znanja in Juretovega razumevanja ter poznavanja športne industrije in izdelkov. Če si želite hitrega, učinkovitega in k rešitvam usmerjenega partnerja za digitalno preobrazbo, potem je Kolomedia pravi naslov za vas.

Merrell Slovenija