POPLAČILO ZA NAŠ TRUD

"

Zahvala Juretu in ekipi Kolomedia, ki so zaslužni, da nas lahko spremljate v prenovljeni in ažurni podobi. Za sodelovanje s Kolomedia smo se odločili zaradi hitre odzivnosti, velikega digitalnega znanja in Juretovega razumevanja ter poznavanja športne industrije in izdelkov. Če si želite hitrega, učinkovitega in k rešitvam usmerjenega partnerja za digitalno preobrazbo, potem je Kolomedia pravi naslov za vas.

Ožbej Lukanc

Sport Agent d.o.o.

"

Sodelovanje z ekipo Kolomedia je bilo izjemno pozitivno. Njihova strokovnost, hitra odzivnost in odlična komunikacija so ključni elementi, ki so prispevali k uspešnemu zaključku našega projekta. Delo, ki so ga opravili, je bilo ne samo hitro in učinkovito izvedeno, temveč tudi estetsko dovršeno. Cenimo njihovo pripravljenost, da so vedno na voljo in da svoje delo opravljajo s predanostjo in kakovostjo. Vsekakor vsem priporočamo sodelovanje s Kolomedia.

Karin Zamida

Fakulteta za organizacijske študije

"

Za sodelovanje z Juretom in Kolomedio pri postavitvi nove spletne strani smo se odločili zaradi njegove hitre odzivnosti in razumevanja tega, kaj hočemo. Seveda je prepričljiv s svojim znanjem in bogatimi izkušnjami, tisto, česar si pri njem res vesel pa je pripravljenost na raziskovanje in iskanje novih rešitev – ter dobra volja pri tem🙂. Če si želite pregledno in hitro izdelavo spletne strani, vam ga vsekakor priporočamo!

Romana Čemažar

Proalp d.o.o.

"

Jure Fundak poznam že nekaj časa, poslovno pa sva sodelovala prvič. Jure je izdelal zelo lepo, pregledno, funkcionalno in moji dejavnosti primerno stran. Ves čas je preverjal kako mi je všeč in bil pripravljen na vse dodatne klice in pogovore, da bo zadeva res funkcionirala. Priporočam tudi ostalim!

Katja GLobevnik

Logopedski atelje

"

S svojo novo spletno stranjo, ki so nam jo ustvarili v Kolomediji, smo več kot zadovoljni. Sodelovanje z g. Juretom Fundakom je bilo strokovno, zanesljivo in stranki prijazno, delo pa tudi pravočasno izvedeno. Sodelovanje bomo vzdrževali tudi v prihodnje in se veselimo nadaljnjih projektov.

Georg Heim

Hausmann & Co GmbH

"

Na Jureta sem naletel precej naključno. Razložil sem mu svoje želje in zahteve in nova stran je bila v dogovorjenem roku narejena. Odlično 10/10! Priporočam!

Grega Vogelnik

Moveon d.o.o.

"

Z Juretom in izdelavo spletne strani smo bili zelo zadovoljni. Vedno je bil na voljo in narediti še več oz. v krajšem roku. Je zanesljiv in ponudi dobro storitev. Zelo priporočamo!

Nejka Grabnar

Beep Institute d.o.o.

"

Podjetje Kolomedia nam je pri projektu prenove spletne strani nudila kreativno razmišljanje pri kreiranju same zasnove spletne strani ter strokovno podporo pri izvedbi. Kepca za on-time, on-budget projekt! 🤜🏻🤛🏻Priporočam!⭐️

Tina Zfred

Stratos akademija d.o.o.

"

The Base Label stran je dizajnersko zelo dovršena, narejena pa je bila v časovnem roku, ki je bil dogovorjen na začetku, Jure pa je bil zelo odziven, ne glede na to, ali sem ga potrebovala zgodaj zjutraj ali pa pozno zvečer. Bonus točke dodajam še vsem predlogom, s strani Kolomedije, ki so poskrbeli, da stran brezhibno deluje in je uporabniku prijazna.

Alja Perne

Thebaselabel

"

Strokoven, celovit in oseben pristop so dodane vrednosti zaradi katerih radi sodelujemo s Kolomedio.  Mala rastoča podjetja, ki šele začenjamo z digitalnim marketingom, potrebujemo znanje, nasvete, usmeritve in predloge in  tega Juretu ne manjka

Mateja Mirtič

Idshop d.o.o.

"

Storitev strokovna, kvalitetna, hitro odzivna.....skratka odlična.

Urška Rajgelj Jekovec

Koala sport d.o.o.

"

Enostavna, korektna komunikacija in profesionalen odnos pri izdelavi spletne strani www.indata.si. Hitra odzivnost in dosegljivost pri naknadnih nadgradnjah po zaključenem projektu. Priporočamo.

Luka Koprivnikar

Indata d.o.o.

"

Pot sodelovanja, od začetne  vizije in zasnove dizajna spletne strani do realizacije skozi potrebna prilagajanja, in ob upoštevanju naših zahtev kakovosti izdelave, ki smo jo prehodili skupaj s Kolomedio  nas je pripeljala do zaželenega končnega izdelka ob sprejemljivi ceni.

Hvala, priporočam!

Vladimir Zorc

Evertec Technology d.o.o.

"

Zelo smo zadovoljni z ažurnostjo podjetja pri postavitvi spletne strani. Priporočili bi jih tudi za izdelavo profesionalnih fotografij.

Rok Pogačnik

Avtomatski menjalniki

"

Zelo smo veseli, da smo izdelavo naše spletne strani zaupali Juretu in ekipi Kolomedia. Profesionalen odnos, prijazni, hitri, prilagodljivi, skupaj smo našli rešitve za vse naše želje. Jure svetuje, pomaga, predlaga, poln je idej... Nismo vedeli, da bo izdelava spletne strani za nas kot stranko tako preprosta. Res lepo je sodelovati s tako hitro odzivno ekipo, ki kvalitetno opravlja svoje delo. Ko smo prvič pogledali kaj so ustvarili, smo ostali brez besed! Posebej za nas so oblikovali določene stvari, res ustvarjajo z občutkom za stranko in njeno dejavnost. Toplo priporočamo, da sodelujete z njimi.

Petra Krivic

Krivi travni tepihi d.o.o.

"

Delo pri izdelavi naše spletne trgovine INSA KIDS z Juretom in ekipo Kolomedia je bilo res preprosto in enostavno.
Juretu smo predstavili svoje želje in pričakovanja, on pa nam je svetoval s svojimi predlogi in možnimi izboljšavami, tako da je zaključen projekt vseboval vse in še več od tega, kar smo si v začetku zamišljali.
Spletna trgovina je bila narejena res hitro in profesionalno, zato lahko podjetje Kolomedia samo priporočam, saj sem prepričana, da take storitve ne bi dobili nikjer drugje.
Hvala Juretu in celotni ekipi.

Ines Kikelj

Insa Kids

"

Pri postavitvi spletne strani upoštevane zahteve, želje in možnosti naročnika, skupaj s predlaganami možnostmi najboljše rešitve s strani izvajalca. Profesionalen in hiter odziv. Pozitiven pa je tudi odziv uporabnikov spletne strani.

Tatjana Justin

KS Lesec

"

Za izbor Kolomedie, kot partnerja za izdelavo spletne strani Akademije UDO sem se odločil zaradi hitrega odziva na povpraševanje in korektnega odnosa. Izdelava je potekala brez težav, Jure je podal tudi svoje predloge, ki so se vedno izkazali za učinkovite. Sodelovanje s Kolomedijo priporočam vsem, ki si želite hitre in učinkovite izdelave spletne strani.

Tadej Premk

Akademija UDO

"

Z spletno stranjo sem zelo zadovoljen, ker je takšna kot sem želel. Glede vrhunske kvalitete in nizke cene je Kolomedia za nas najbolj ugodni ponudnik spletnih strani v Sloveniji. Priporočam vsem, ki želijo prihraniti denar.

Plohl Damjan

Harmonike Plohl

"

Zelo dobra storitev. Izvedeno kot dogovorjeno. Še bomo uporabljali storitve Kolomedie.

Andrej Kovačič

Ceos d.o.o.