POPLAČILO ZA NAŠ TRUD

"

S svojo novo spletno stranjo, ki so nam jo ustvarili v Kolomediji, smo več kot zadovoljni. Sodelovanje z g. Juretom Fundakom je bilo strokovno, zanesljivo in stranki prijazno, delo pa tudi pravočasno izvedeno. Sodelovanje bomo vzdrževali tudi v prihodnje in se veselimo nadaljnjih projektov.

Georg Heim

Hausmann & Co GmbH

"

Z Juretom in izdelavo spletne strani smo bili zelo zadovoljni. Vedno je bil na voljo in narediti še več oz. v krajšem roku. Je zanesljiv in ponudi dobro storitev. Zelo priporočamo!

Nejka Grabnar

Beep Institute d.o.o.

"

Podjetje Kolomedia nam je pri projektu prenove spletne strani nudila kreativno razmišljanje pri kreiranju same zasnove spletne strani ter strokovno podporo pri izvedbi. Kepca za on-time, on-budget projekt! 🤜🏻🤛🏻Priporočam!⭐️

Tina Zfred

Stratos akademija d.o.o.

"

The Base Label stran je dizajnersko zelo dovršena, narejena pa je bila v časovnem roku, ki je bil dogovorjen na začetku, Jure pa je bil zelo odziven, ne glede na to, ali sem ga potrebovala zgodaj zjutraj ali pa pozno zvečer. Bonus točke dodajam še vsem predlogom, s strani Kolomedije, ki so poskrbeli, da stran brezhibno deluje in je uporabniku prijazna.

Alja Perne

Thebaselabel

"

Strokoven, celovit in oseben pristop so dodane vrednosti zaradi katerih radi sodelujemo s Kolomedio.  Mala rastoča podjetja, ki šele začenjamo z digitalnim marketingom, potrebujemo znanje, nasvete, usmeritve in predloge in  tega Juretu ne manjka

Mateja Mirtič

Idshop d.o.o.

"

Za sodelovanje z Juretom in Kolomedio pri postavitvi nove spletne strani smo se odločili zaradi njegove hitre odzivnosti in razumevanja tega, kaj hočemo. Seveda je prepričljiv s svojim znanjem in bogatimi izkušnjami, tisto, česar si pri njem res vesel pa je pripravljenost na raziskovanje in iskanje novih rešitev – ter dobra volja pri tem🙂. Če si želite pregledno in hitro izdelavo spletne strani, vam ga vsekakor priporočamo!

Romana Čemažar

Proalp d.o.o.

"

Storitev strokovna, kvalitetna, hitro odzivna.....skratka odlična.

Urška Rajgelj Jekovec

Koala sport d.o.o.

"

Super odzivnost in komunikacija. Vse uredili brez problemov

Luka Koprivnikar

Indata d.o.o.

"

Pot sodelovanja, od začetne  vizije in zasnove dizajna spletne strani do realizacije skozi potrebna prilagajanja, in ob upoštevanju naših zahtev kakovosti izdelave, ki smo jo prehodili skupaj s Kolomedio  nas je pripeljala do zaželenega končnega izdelka ob sprejemljivi ceni.

Hvala, priporočam!

Vladimir Zorc

Evertec Technology d.o.o.

"

Zelo smo zadovoljni z ažurnostjo podjetja pri postavitvi spletne strani. Priporočili bi jih tudi za izdelavo profesionalnih fotografij.

Rok Pogačnik

Avtomatski menjalniki

"

Zelo smo veseli, da smo izdelavo naše spletne strani zaupali Juretu in ekipi Kolomedia. Profesionalen odnos, prijazni, hitri, prilagodljivi, skupaj smo našli rešitve za vse naše želje. Jure svetuje, pomaga, predlaga, poln je idej... Nismo vedeli, da bo izdelava spletne strani za nas kot stranko tako preprosta. Res lepo je sodelovati s tako hitro odzivno ekipo, ki kvalitetno opravlja svoje delo. Ko smo prvič pogledali kaj so ustvarili, smo ostali brez besed! Posebej za nas so oblikovali določene stvari, res ustvarjajo z občutkom za stranko in njeno dejavnost. Toplo priporočamo, da sodelujete z njimi.

Petra Krivic

Krivi travni tepihi d.o.o.