ProAlp je čevljarstvo pod Karavankami, z dolgoletno tradicijo. Na trgu se odlikuje z izredno kvaliteto izdelave čevljev iz naravnih materialov. Podjetje stremi k spremljanju kupca od samega začetka želenega nakupa, do končnega izoblikovanega čevlja, ki bo lahko stranki maksimalno služil.

Podjetje je znano po izredno vzdržljivih izdelkih, ki so v sožitju z naravo, so udobni za uporabnika, in prijetni na pogled. Najbolj pa se odraža njihova želja po neprestani inovaciji in pridobivanju novega znanja, s katerim samo še dvigujejo svojo kvaliteto in ugled.

 

Naslovna stran

Spletna stran je interaktivne narave, ki omogoči dober pregled nad vsebino. Uporabniška izkušnja pa je dopolnjena z več možnosti nastavitev glede na želje uporabnika. S pregledno spletno uporabniško izkušnjo spletna stran sledi viziji podjetja, po kateri želijo kupcu omogočiti nakup najboljše obutve glede na njegove potrebe.

Interaktivna produktna stran

Za interaktivno produktno stran smo sledili viziji in tradiciji podjetja. Pri tem pa smo dali velik poudarek na uporabniško izkušnjo. Tako smo uporabniku omogočili maksimalno možnost izbiranja obutve, s katero lahko prilagodi čevelj svojim potrebam.

Za lažjo vizualizacijo izdelka pa smo dodali interaktivne slike, ki prikazuje izdelek iz vseh zornih kotov.

Pomoč uporabnikom

Stranka znotraj svoje prodajne strategije daje velik pomeni svetovanju pri izbiri prave obutve. S tem ustvarijo tisto pravo nakupovalno izkušnjo, ki pri kupcu ustvari občutek zadovoljstva in strokovnega in profesionalnega odnosa.

To izkušnjo smo želeli prenesti na splet. Zaradi obsežnosti podatkov smo morali najti kreativni način kategorizacije vprašanj in odgovorov. Posebno pozornost pa smo pri tem morali posvetiti preglednosti. Iz tega razloga smo izbrali dvoslojni način kategorizacije. To pomeni, da smo zbrali pomembna vprašanja in odgovore pod okrilje večjega skupnega imenovalca.

Prilagojenost za mobilne naprave

  • oblikovanje dizajna za mobilne naprave
  • optimiziranje in testiranje spletne strani na mobilne naprave
  • prilagajanje vseh interaktivnih elementov na mobilne naprave
  • optimiziranje protokolov za hitro delovanje na mobilnih napravah
  • enostavna uporaba spletne strani na mobilnih napravah

Pred prenovo / po prenovi

Za sodelovanje z Juretom in Kolomedio pri postavitvi nove spletne strani smo se odločili zaradi njegove hitre odzivnosti in razumevanja tega, kaj hočemo. Seveda je prepričljiv s svojim znanjem in bogatimi izkušnjami, tisto, česar si pri njem res vesel pa je pripravljenost na raziskovanje in iskanje novih rešitev – ter dobra volja pri tem🙂. Če si želite pregledno in hitro izdelavo spletne strani, vam ga vsekakor priporočamo!

Romana Čemažar
Proalp d.o.o.”