Podjetje Makra kozmetika je priznano podjetje s področja nege kože. Bilo je ustanovljeno leta 1993 v Kranju, kjer ima sedež še danes. Podjetje se ponaša z izredno kakovostnimi izdelki lastnega razvoja in proizvodnje. Za nabavo surovin pa sodelujejo s priznanimi dobavitelji surovih materialov v Evropski uniji.

Glavna gonilna sila znamke Tattoo Care je ustanoviteljica znamke, Jasna. Do ustanovitve znamke, jo je pripeljal splet okoliščin. Njena negativna izkušnja s kremami za nego tattoojev je bila povod, da je v domačem podjetju povezala znanje in izkušnje, ki so se nabirali zadnjih 30 let.

 

Naslovna stran

Za oblikovanje spletnega dizajna in spletne trgovine smo poiskali navdih v namenu in učinku samega produkta. Temu je skupni imenovalce jasnost in ostrina. Iz tega razloga smo se odločili, da uporabimo črno-beli kontrast, ki je lepo oplemenitil vizualno podobo izdelkov. Za dodaten vizualni učinek smo dodali slikovni drsnik, katerega namen je prikaz razlike pred in po uporabi izdelka.

V odzaju se predvaja promocijski video.

Interaktivna produktna stran

Spletna trgovina se zdi na prvi pogleda precej standardna. Slikovno živa in pregledna. Vendar je njena posebnost v možnostih nakupa, ki jih običajno ne zasledimo. Za namene trgovine je bil sprogramiran poseben sistem izbora izdelkov preko katerega smo stranki omogočili možnost količinskega nakupa in s tem tudi nekoliko manjše cene. K vsemu pa dodali višino prihranka in ponovni izračun cene na izdelek.

Slikovni drsnik

Posebnost spletne strani in spletne trgovine je med drugim slikovni drsnik. S tem smo zasledovali cilj vizualnega prikaza pred in po uporabi izdelka. S tem smo želeli prikazati razliko v ostrini in svežini tattoo-ja, ki ju ustvari izdelek.

Prilagojenost za mobilne naprave

  • oblikovanje dizajna za mobilne naprave
  • optimiziranje in testiranje spletne strani na mobilne naprave
  • prilagajanje vseh interaktivnih elementov na mobilne naprave
  • optimiziranje protokolov za hitro delovanje na mobilnih napravah
  • enostavna uporaba spletne strani na mobilnih napravah

Pred prenovo / po prenovi

Kolomedia je do potankosti upoštevala vse želje in roke, poleg tega pa je Jure dodal še svoje super predloge. Jure je ves čas na voljo tudi po tem, ko je projekt že zaključen. Priporočam vsem, ki si želijo imeti popolno dovršeno spletno stran, slike in spletno trgovino👌😊

Jasna Grbič
Makra kozmetika d.o.o.”