ZAKAJ KOLOMEDIA?

7 razlogov, zakaj podjetja izdelavo spletnih strani zaupajo podjetju Kolomedia

PROFESIONALEN, MODEREN IN ODZIVEN DIZAJN

IZDELAVA SPLETNIH STRANI S PROFESIONALNIM DIZAJNOM

Vaša spletna stran je vizualna predstavitev vašega podjetja. Z nami boste dobili popolnoma prilagojen design, ki odraža vašo unikatnost in kakovost.

Pri izdelavi spletnih strani je zalo pomembno, da je spletna stran popolnoma odzivna, kar pomeni, da je enostavno dostopna ne glede na napravo, ki jo uporablja obiskovalec – bodisi računalnik, telefon ali tablica. S tem zagotavljamo odlično uporabniško izkušnjo, ki jo cenijo današnji potrošniki.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI – UGODNO IN BREZ SKRITIH STROŠKOV

UGODNA IZDELAVA
SPLETNIH STRANI

Ponudbo za izdelavo spletnih strani WordPress oblikujemo individulano, saj s tem želimo poskrbeti, da bo stran vsebovala vse, kar vi dejansko potrebujete. 

Izdelava spletne strani se začne pri 1200 € + DDV, vse pa je odvisno od vaših pričakovanj in želja. 

Pošlji povpraševanje ❯

SPLETNA STRAN SE HITRO ODPRE / NALAGA

IZDELAVA SPLETNIH STRANI, HITRA IN PRIJAZNA BRSKALNIKU

Hitrost spletne strani je ključnega pomena za ohranjanje pozornosti obiskovalcev. Pri Kolomedii ustvarjamo WordPress spletne strani, ki se odpirajo hitro in zagotavljajo optimalno uporabniško izkušnjo. Naš pristop vključuje predhodno optimizacijo in temeljito prilagajanje, kar zagotavlja, da se vaša spletna stran naloži hitro in brez zamud.

UGODNO IN BREZ SKRITIH STROŠKOV

ENOSTAVNO UREJANJE
ŽE IZDELANE SPLETNE STRANI

WordPress ponuja enostavno urejanje spletne strani, kar je ena najbolj zaželenih lastnosti tega sistema. Ne glede na vašo stopnjo izkušenj, ali ste začetnik ali profesionalec, boste z lahkoto urejali vašo spletno stran preko CMS urejevalnika.

Z njim lahko preprosto upravljate vsebino, dodajate nove elemente in spreminjate obstoječe, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašo spletno stranjo.

STREŽNIKI V SLOVENIJI

GOSTOVANJE SPLETNIH STRANI

Za spletne strani, ki jih izdelamo nudimo registracijo domene in gostovanje spletne streni. Naši strežniki so vzdrževani, hitri in locirani v Sloveniji v podatkovnem centru v Ljubljani. Omogočamo varno in zanesljivo gostovanje. 

Omrežje, strežniki in zanesljivost

 • Strežniki v Sloveniji (podatkovni center v Ljubljani)
 • Vzdrževani strežniki.
 • 24/7 nadzor delovanja.
 • Varnostne kopije 2x na dan, na 2 lokaciji.
 • Konstantna nadgradnja OS.

POMAGAMO, KO SE ZALOMI

VRHUNSKA PODPORA PRI SPLETNI STRANI

Našim naročnikom je na voljo tehnična podpra po telefonu ali po email naslovu info@kolomedia.eu in preko oddaljenega dostopa

V primeu težav ali vprašanj, nas lahkko kontaktirate in v veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

ŽE VEČ KOT 600 KONČANIH PROJEKTOV

100% TRANSPARENTNI IN ZAVEZANI K CILJU

Pri izdelavi spletnih strani se osredotočamo na zagotavljanje najvišje ravni zadovoljstva strank. To pomeni, da si nenehno prizadevamo presegati pričakovanja in zagotavljati izjemno kakovost naših storitev izdelave spletnih strani.  Zavezani smo k skrbnemu poslušanju potreb in želja naših strank ter aktivnemu odzivanju nanje. Zadovoljstvo strank ni zgolj naš cilj, ampak je naša osrednja vrednota, ki nas usmerja v vsakem koraku naše poslovne poti.

Pogosta vprašanja pri izdelavi spletnih strani

Cena izdelave spletnih strani lahko zelo variira glede na različne dejavnike, vključno z obsegom projekta, funkcionalnostjo, oblikovanjem, zahtevami stranke in izbranimi razvijalci. Cene se lahko gibljejo od nekaj sto evrov do več tisoč evrov ali celo več, odvisno od vaših potreb.

Začetek izdelave spletne strani vključuje izbiro ustrezne domene. Domena predstavlja spletni naslov, kjer se vaša stran nahaja, in je ključnega pomena za iskalnike, kot je Google, pri prikazu vaše vsebine. Najpogostejše končnice domen vključujejo .com, .org, .net, .si, .eu in druge. Na primer: kolomedia.eu

Zakup domene je običajno za obdobje najmanj enega leta, vendar lahko izberete tudi daljše obdobje. Vsi naši paketi vključujejo registracijo željene domene za obdobje enega leta. Po poteku tega obdobja je potrebno domeno podaljšati, pri čemer je ta proces pri nas avtomatiziran. Vsako leto prejmete predračun, in po plačilu se domena samodejno podaljša.

Spletno gostovanje predstavlja prostor na strežniku, kjer se shranjujejo datoteke, ki tvorijo vašo spletno stran. Vsaka domena mora imeti svoje spletno gostovanje, kjer se nahaja.

Pri izdelavi spletnih strani lahko zakupite tudi spletno gostovanje za vašo domeno. Plačilo gostovanja se izvaja letno, sočasno s plačilom domene.

Pri postavitvi spletne strani vam mi določimo prostor na strežniku glede na vaše potrebe in velikost spletne strani ali trgovine.

Izdelava spletnih strani v WordPressu ponuja preprosto in hitro urejanje. Z enostavnostjo lahko samostojno upravljate svojo spletno stran ali trgovino. Po izdelavi in objavi spletnega mesta vam posredujemo podatke za dostop do administratorskega vmesnika. S prijavo lahko urejate vsebine, strani in prispevke.

Vsebino strani lahko spreminjate, dodajate ali brišete po lastni želji, saj je vmesnik zasnovan za preprosto uporabo, primerno tudi za začetnike.

Pri izdelavi spletne strani je pomembno upoštevati številne dejavnike, da bo končni izdelek zadovoljil potrebe in pričakovanja ciljne publike ter izpolnjeval vaše poslovne cilje. Tu je nekaj ključnih vidikov, ki jih je treba upoštevati:

 • Cilj in strategija
 • Uporabniška izkušnja (UX)
 • Vsebina
 • Dizajn in estetika
 • Prilagojenost za mobilne naprave
 • Analizika
 • SEO

Prenova spletne strani je pomembna zaradi številnih razlogov, saj pomaga ohranjati konkurenčnost, izboljšati uporabniško izkušnjo, zagotoviti varnost in še več. Tukaj je nekaj glavnih razlogov, zakaj bi morda želeli prenoviti svojo spletno stran:

 • Spremembe v oblikovanju
 • Prilagojenost za mobilne naprave
 • Izboljšanje uporabniške izkušnje (UX)
 • Varnost
 • Vsebina