Vašo spletno stran bomo razvili na najbolj priljubljenem odprto-kodnem sistemu WordPress, kjer lahko sami urejate pri nas izdelano spletno stran

KAKO POTEKA IZDELAVA SPLETNIH STRANI?

Analiza konkurence, načrtovanje, registracija domene in konfiguracija spletnega strežnika

Preden začnemo s projektom izdelava spletne strani, najprej raziščemo trg, pogledamo kakšne spletne strani ima konkurenca. Nato pripravimo seznam ključnih besed. Nudimo vam tudi svetovanje in pomoč pri registraciji domene in  pripravimo spletni stražnik.

Razvoj in testiranje spletne strani

Projekt izdelava spletne strani se začne na našem testnem strežniku. Spletno stran razvijemo na odprto kodnem sistemu WordPress. Spletno stran lahko kjerkoli in kadarokoli pogledate vašo spletno stran med izdelavo. Poskrbimo, da deluje hitro, je povezana z družbenimi omrežji (FacebookInstagram …) in da je prilagojena za različne naprave. To pomeni, da jo lahko uporabnik obišče preko telefona ali tablice. Ko je projekt končan, spletno stran preselimo na vaš strežnik. Testiranje spletne strani je zelo pomembno, saj zagotovimo, da so vse povezave pravilno usmerjenje, vsi obrazci pravilno delujejo, da se spletna stran hitro nalaga. Saj počasna spletna stran odvrne obiskovalce. Nato namestimo zakonsko obvezne piškotke in poskrbimo da je skladno z GDPR.

Poskrbimo, da je spletna stran prijazna uporabniku. To pomeni, da neglede na to koliko je uporabnik star, jo bo znal uporabljati. 

Zaključevanje projekta izdelava spletne strani strani, razni popravki, vpis strani v brskalnike,…

Zadnja faza našega projekta. Zaključevanje izdelave spletne strani. Ko je spletna stran preseljena na strežnik, ponovno preverimo ali so vse povezave na svojem mestu in ali delujemo vsi kontaktni obrazci. Spletno stran vpišemo v brskalnike in naredimo osnovno optimizacijo.

Kaj vsebuje optimizacija?

  • domena
  • struktura spletišča in URL naslovi
  • naslovi strani
  • vsebina strani
  • meta podatki (naslov, opis, ključne besede)

Kakšna je cena izdelave spletnih strani?

Na ceno izdelave spletnih strani vplivajo številni kriteriji:

  • Ali se razvije spletna stran ali spletna trgovina.
  • Zahtevnost izdelave spletne strani
  • Število jezikovnih različic (koliko jezikov ima spletna stran)
  •  

Če želite izvedeti natačno ceno izpolnite spletni obrazec in konkatirali vas bomo najkasneje v enem delovnem dnevu.

IZPOSTAVLJENI PROJEKTI