Podjetje Vesselspa je podjetje, ki na tržišču deluje dobro desetletje, vendar njena zgodba sega precej dlje v preteklost. Podjetje je končni rezultat izkušen in večletne kariere ustanovitelja na področju navtike. Podjetje ponuja sisteme za jahte, ki omogočijo lažje krmiljenje in preživetje.

Naslovna stran

Pri kreiranju spletne strani in spletne trgovine smo si za navdih vzeli morje in barve produktov. Tako smo dobili belo modro kombinacijo. Namen spletne strani in spletne trgovine je bil izpostaviti izdelke. To smo dosegli s takojšnjim prikazom izdelkov na prvi strani. Spletna stran je enostavna z velikimi slikami in malo teksta. Spletna stran je namreč namenjena kupcu, ki točno ve po kaj je prišel na spletno stran in ga zaradi tega ne rabimo podučiti o izdelku, temveč ga moramo najhitreje pripeljati do podrobnosti in izbire pravega izdelka.

Interaktivna produktna stran

Produktna stran je klasične oblike, ki ponuja podroben opis delovanja in uporabnosti izdelka. Opremljena je s slikami, ki se, s pomočjo premikanja po strani, premikajo in tako bolj osredotočeno prikažejo izdelek. Ravno zaradi tega premika je fokus uporabnika bolj osredotočen na vsebino slike. Same slike pa pridejo bolje do izraza.

Pasamezni produkt

Kot smo že omenili je spletna stran namenjena predvsem poznavalcem navtike, ki ne bodo naključno prišli na spletno stran. Iz tega jim je omogočeno da hitro pridejo do želenega izdelka in si lahko podrobneje pogledajo karakteristike. S tem smo se izognili pretiranemu iskanju po spletni strani in omogočili preglednost.

Prilagojenost za mobilne naprave

  • oblikovanje dizajna za mobilne naprave
  • optimiziranje in testiranje spletne strani na mobilne naprave
  • prilagajanje vseh interaktivnih elementov na mobilne naprave
  • optimiziranje protokolov za hitro delovanje na mobilnih napravah
  • enostavna uporaba spletne strani na mobilnih napravah

Pred prenovo / po prenovi

Enostavna in korektna komunikacija z Juretom iz podjejta Kolomedia. Potem ko smo predstavili idejno zasnovo za izdelavo spletne strani s spletnim generatorem tehničnih listov, so nam pripravili predloge za optimalno tehnično izvedbo. Po zaključku projekta nudijo zelo hitro odzivnost pri tehnični podpori in s tem zagotavljajo dobro uporabniško izkušnjo.

Luka Koprivnikar
Indata d.o.o.”