Zakaj je spletna stran ključnega pomena za uspešno podjetje?

V Kolomedii, izkušenem podjetju na področju izdelave spletnih strani, trgovin in rešitev po meri, pravijo, da je spletna stran za vsako podjetje vstopnica v digitalni svet, in razkrivajo, zakaj so njihove storitve tako pomembne.

Pravijo, da je v današnjem digitalnem svetu prisotnost na spletu ključnega pomena za podjetja, ne glede na njihovo velikost ali panogo. »Spletne strani, trgovine in rešitve po meri so postale nepogrešljiv del poslovanja in podjetjem pomagajo pri doseganju ciljev in pri uspešnem konkuriranju na trgu. Spletna stran je pogosto prva stvar, s katero se potencialne stranke srečajo, ko raziskujejo izdelke ali storitve. To je vaša digitalna vizitka, zato je pomembno, da naredite dober prvi vtis. Izdelava spletne strani zahteva kombinacijo oblikovanja, programiranja in vsebinske strategije, ki so za obiskovalce privlačne tako, da jih spodbudijo k nadaljnjemu raziskovanju vaše ponudbe,« poudarja Jure Fundak iz Kolomedie.

KLJUČNI KORAKI ZA USPEŠEN PROJEKT

Pri snovanju uspešnega projekta je pomemben predvsem pregled ciljev. Zelo je pomembno, da razumemo, kakšne cilje želite s svojo spletno stranjo doseči – želite obiskovalce informirati o svojih storitvah, prodajati izdelke ali morda zbirati kontaktne podatke za prihodnje trženjske dejavnosti …?

Nato sledijo:

  • načrtovanje in oblikovanje. Oblikovanje je namreč ključnega pomena za privlačnost vaše spletne strani. Uporabniku prijazno in privlačno oblikovanje poveča verjetnost, da obiskovalec ostane na strani.
  • razvoj in programiranje. V tem delu izoblikujemo funkcionalnost strani, kot so interaktivni elementi, navigacija in vsebinski elementi.
  • vsebina, ki je ključnega pomena za komuniciranje vašega sporočila obiskovalcem. Pravilno optimiziranje besedila in slike tudi pomagajo, da se pri iskanju v iskalnikih vaša stran prikaže med prvimi rezultati.
  • testiranje in odpornost. Pred lansiranjem je treba spletno stran temeljito testirati na različnih napravah in brskalnikih, da se zagotovi njena funkcionalnost, nato pa sledi objava spletne strani.

O PODJETJU KOLOMEDIA

Kolomedia se ukvarja z izdelavo spletnih strani, trgovin in rešitev po meri. Do zdaj so s svojo ekipo strokovnjakov uspešno izvedli več kot 600 projektov doma in v tujini. »Naša predanost kakovosti in inovacijam nas postavlja v ospredje digitalne industrije, kjer strankam ponujamo visokokakovostne, funkcionalne in estetsko privlačne spletne rešitve,« pravijo in naštejejo svoje glavne storitve.

Te vključujejo izdelavo spletnih strani, ki so uporabniku prijazne in odražajo vašo blagovno znamko in poslanstvo; izdelavo spletnih trgovin, ki omogočajo enostavno upravljanje izdelkov, naročil in plačil; rešitve po meri, ki v celoti zadovoljijo vaše specifične potrebe in zahteve poslovanja; optimizacijo za spletne iskalnike (SEO), s katero zagotavljajo, da bo vaša spletna stran dosegla visoko uvrstitev v iskalnikih; gostovanje in vzdrževanje spletnih strani; varnost (spletne strani, pošto in podatkovne baze varnostno kopirajo dvakrat dnevno); analitiko in poročanje, s čimer vam pomagajo razumeti učinkovitost vaše spletne prisotnosti in priporočiti izboljšave ter svetovanje in podporo.

»Pri Kolomediji verjamemo, da je vsak projekt priložnost za ustvarjanje edinstvene digitalne izkušnje. Sodelovanje z nami vam bo pomagalo doseči vaše cilje na spletu in izkoristiti vse prednosti digitalnega sveta. Obrnite se na nas in skupaj bomo oblikovali vašo digitalno prisotnost. Ker je spletna stran vaše podjetje vstopnica v digitalni svet, si bomo prizadevali, da bo vaša spletna prisotnost odsevala vaše vrednote, cilje in enkratnost,« pravijo in pozivajo, da se za več informacij in brezplačno posvetovanje oglasite na info@kolomedia.eu ali na telefonski številki 041 777 813.

Sodelovanje z nami ❯