Zakaj Kolomedia?

PROFESIONALEN, MODEREN IN ODZIVEN DIZAJN

IZDELAVA SPLETNE STRANI Z PROFESIONALNIM DIZAJNOM

Ali ste vedeli, da je spletna stran ogledalo vašega podjetja? Pripravili bomo dovršen design spletne strani popolnoma po meri za vas.

Spletna stran je prilagojena za vse naprave. To pomeni, da jo lahko obiščete tudi preko telefona in tablice, ki uporabljajo današnji potrošniki. 

Poglejte si naše projekte ❯

UGODNO IN BREZ SKRITIH STROŠKOV

UGODNA IZDELAVA
SPLETNIH STRANI

Ponudbo za izdelavo WordPress spletne strani oblikujemo individulano, saj s tem želimo poskrbeti, da bo stran vsebovala vse, kar vi dejansko potrebujete. 

Izdelava spletne strani se začne pri 1200 € + DDV, vse pa je odvisno od vaših pričakovanj in želja. 

 

SPLETNA STRAN SE HITRO ODPRE / NALAGA

IZDELAVA HITRE SPLETNE STRANI

Hitrost spletne strani je ključen dejavnik, če želite obdržati obiskovalce na vaši spletni strani. Hitrost spletne strani pomeni kako hitro se spletna stran naloži uporabniku oz. obiskovalcu.

Pri Kolomediji izdelujemo Worpdress spletne strani, ki se hitro odpirajo. Spletna stran je v naprej optimizirana in dobro prilagojena. 

UGODNO IN BREZ SKRITIH STROŠKOV

ENOSTAVNO UREJANJE
SPLETNE STRANI

Projekt izdelava spletne strani se začne na našem testnem strežniku. Spletno stran razvijemo na odprto kodnem sistemu WordPress. Spletno stran lahko kjerkoli in kadarokoli pogledate vašo spletno stran med izdelavo. Poskrbimo, da deluje hitro, je povezana z družbenimi omrežji (FacebookInstagram …) in da je prilagojena za različne naprave. To pomeni, da jo lahko uporabnik obišče preko telefona ali tablice. Ko je projekt končan, spletno stran preselimo na vaš strežnik. Testiranje spletne strani je zelo pomembno, saj zagotovimo, da so vse povezave pravilno usmerjenje, vsi obrazci pravilno delujejo, da se spletna stran hitro nalaga. Saj počasna spletna stran odvrne obiskovalce. Nato namestimo zakonsko obvezne piškotke in poskrbimo da je skladno z GDPR.

Poskrbimo, da je spletna stran prijazna uporabniku. To pomeni, da neglede na to koliko je uporabnik star, jo bo znal uporabljati. 

STREŽNIKI V SLOVENIJI.

GOSTOVANJE SPLETNIH STRANI

Za spletne strani, ki jih izdelamo nudimo registracijo domene in gostovanje spletne streni. Naši strežniki so vzdrževani, hitri in locirani v Sloveniji v podatkovnem centru v Ljubljani. Omogočamo varno in zanesljivo gostovanje. 

Omrežje, strežniki in zanesljivost

  • Strežniki v Sloveniji (podatkovni center v Ljubljani)
  • Vzdrževani strežniki.
  • 24/7 nadzor delovanja.
  • Do 45 dni varnostnih kopij 2x na dan, na 2 lokaciji.
  • Konstantna nadgradnja OS.

UGODNO IN BREZ SKRITIH STROŠKOV

VRHUNSKA PODPORA PRI

SPLETNI STRANI

Našim naročnikom je na voljo tehnična podpra po telefonu ali po email naslovu info@kolomedia.eu in preko oddaljenega dostopa. 

V primeu težav ali vprašanj, nas lahkko kontaktirate in v veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

IZPOSTAVLJENI PROJEKTI